Anlita en mäklare på Hisingen för en bra bostadsaffär

När man ska sälja eller köpa hus på Hisingen vill man ha en bra affärsuppgörelse. Med hjälp av en mäklare på Hisingen får man en väl genomförd bostadsaffär.

Mikael sneglade ut genom vindrutan när han körde på Lundbyleden. Karlatornet var nästan obegripligt högt. Vissa dagar gick det inte att se toppen när det var dimma eller låg molnbas. Både coolt och skräckinjagande på samma gång. Ungarna var på väg hemifrån och det var egentligen inget som höll kvar honom och Lotta i huset.

Det fanns de som sa för ett tag sedan att det inte skulle gå att sälja hus på Hisingen på grund av all nybyggnation. Det var dock ett felaktigt påstående. Snarare hade det blivit tvärtom, alla yngre människor insåg att de trivdes på ön och ville gärna stanna kvar när de bildade familj.

Anlita Hisingens bästa mäklare

Det var många hus i deras område som sålts så fort de nådde marknaden. Varken han eller Lotta hade lust att flytta in till Linné eller Vasastan som andra grannar gjort. De ville vara kvar på ön och funderade på om Lundbystrand skulle kunna vara deras nästa hemvist.

Ibland kunde man ha tur att mäklaren kunde matcha ihop olika säljare och köpare. En fyrarummare skulle vara perfekt för dem två. Då fanns det både möjlighet till ett arbetsrum och ett gästrum till barn på besök. Dessutom skulle de slippa sköta en trädgård. Istället skulle de lägga tiden på att sänka handikappet i golf, det skulle bli härligt!

9 Apr 2023