Bra bilfirma i Kungälv

För den som önskar köpa bil i Kungälv är det en fördel om det finns en bilfirma på orten. Där handlar man av kunnig personal som kan både bilar och försäkring.

Agneta hade precis fått sitt körkort i handen. Vilken känsla, hon hade nog aldrig känt sig så lycklig. Nu fattades bara en bil att köra runt i hemma i Kungälv, eller att köra ut på en framtida roadtrip med. Hon hade läst annonser och tittat på bilar, men hade inte riktigt den kunskapen som behövdes för att göra ett bra köp.

Hennes pappa hade lovat att hjälpa henne nästa gång han kom på besök. Det skulle bara dröja några veckor till att pappa, Erik och mamma Berit skulle komma på besök från Örebro. Till jobbet kunde hon faktiskt åka buss så länge. Och medan hon väntade på att köpa bil skulle hon höra sig för om garage.

Bilfirma hade en bra deal

Tiden hade krupit fram, men till sist kom dagen då föräldrarna skulle komma. Hennes pappa ville ha kaffe innan de gav sig iväg till en bilfirma i Kungälv. Agneta genomled den närmaste timmen tills Erik äntligen deklarerade att det var dags att se vad de hade för bilar på den närliggande bilfirman.

När de klev ur föräldrarnas bil såg hon en blänkande röd liten bil stå på bilfirmans parkering. Pappan frågade om hon gillade den och hon sa med glittrande ögon att det gjorde hon. Vilken tur sade han, för jag har köpt den till dig. Agneta kunde inte andas, men kramen pappa Erik fick sade allt.

27 Aug 2022