Få hjälp med hundträning i Stockholm

I många år nu har man haft möjlighet att ta hjälp med sin hundträning. I Stockholm finns det bra instruktörer som erbjuder olika kurser inom hundträning.

Eva skaffade sin första hund när hon var i femtioårsåldern. Barnen hade flyttat ut och den lilla valpen skulle bli hennes nya bebis. Eva gjorde allt för sin lilla valp Sia. Hon hade i princip inga regler och tuggade på nästan allt. Vilket var lite av ett problem, men Eva kunde inte förmå sig att skälla på henne.

Sia växte upp och blev större och därmed även starkare. Hon var väldigt reaktiv och gjorde kraftiga utfall mot andra hundar, ibland även människor. Eva visste att detta var hennes fel, hon hade inte lärt Sia något. Nu stod hon vid ett vägskäl, att antingen ta hjälp med henne, eller att flytta långt ut på landet där de aldrig behövde träffa någon.

Kunniga instruktörer på hundträning

Eva tog kontakt med ett företag som erbjöd privatträning för hund. Hon berättade om sina problem och om hunden Sia. De var villiga att hjälpa henne. Väl på plats berättade de också hur viktigt det var att gå en valpkurs i Stockholm, den hjälpte till att sätta grunden med hunden.

Så om hon någonsin skulle skaffa valp igen, då var det bäst att gå en valpkurs direkt. Eva fick ett bra bemötande som gav henne en hel del verktyg till hur hon skulle arbeta med Sia. Förhoppningsvis skulle hon med deras hjälp slippa att bosätta sig på landet.

29 Apr 2023