Inredare till yogastudio i Uppsala

Även om man tycker att man har bra smak är det inte säkert att den passar alla. Vid planering av en yogastudio kan en inredare från Uppsala ge nya insikter.

Magda hade äntligen bestämt sig för att öppna yogastudio. Hon hade gått en utbildning för några år sedan och hade varje dag efter det yogat själv och haft kurser. Dock hade hon inte varit redo att ta steget fullt ut förrän dagen då hon passerade en lokal som var till uthyrning. Den var anskrämlig och behövde piffas upp.

Om hon skulle vara riktigt ärlig krävdes det nog lite mer. Men inget som hon inte kunde fixa. Hon visste precis hur hon ville ha det med buddhafigurer och mycket orangea detaljer. Det var när hon förklarade allt för en av sina yogavänner som hon insåg att nog inte alla gillade den stilen i en yogalokal.

Inredare vet bättre

Vännen hade en kompis som var inredare i Uppsala och gav Magda hennes nummer. Lite motsträvigt gick hon med på att kontakta inredaren och tänkte att hon kunde göra det och sedan säga att hon inte gillade hennes idéer. Grejen var bara att när hon till sist gått på ett möte med inredaren blev hon helt begeistrad.

Vilken människa inredaren var! Ingrid som hon hette målade upp en bild i Magdas huvud med vita väggar och utvalda väggord. Ville Magda ha orange kunde hon alltid ha det på bolster men hon rekommenderade hellre jordfärger. Det blev till sist Ingrids idéer som valdes och lokalen blev fantastisk. Magda skulle komma ihåg att tacka sin kompis för den fantastiska idéen.

Här kan du ta reda på mer vad en inredare kan erbjuda just dig: www.movidesigninterior.com

3 Jul 2023