Kaffet är bäst av allt

Finns det något bättre på morgnarna än att få sin först kopp kaffe? Inte om du frågar mig! Tänk när väckarklockan äntligen slutat med sitt brölande och man äntligen har fått fötterna bredvid sängen och hasar till köket, och halvsovande väntar på kaffet som småputtrar i kaffekokaren, och sedan när den härliga drycken har hällts i en enorm kaffemugg och man får smutta på det heta kaffet, med mjölk, några duttar med kanel och kardemumma, ja då har dagen äntligen startat. Hur kan någon leva utan kaffe? Inte jag i alla fall.

Sedan är det bara resten av dagen kvar

Sedan pallrar man sig till badrummet, duschar och får på sig kläder. Till sist måste man borsta tänderna om man inte vill gå hela dagen med dålig andedräkt och hemska tänder. På tal om tänder, ger ju kaffe väldigt bruna tänder. Usch, det är så osnyggt med fula tänder. Måste man bleka dem? Ja, det måste man om man inte vill gå med bruna tänder. Det värsta jag vet är bruna tänder. Hittills har jag inte sett något annat recept mot bruna tänder än att gå till tandläkaren och få dem blekta av en professionell tandläkare. Om du letar efter en bra tandläkare kan du läsa mer på denna sajt.

Humbug det som är på internet

Jag skulle aldrig våga beställa hem något från internet när det gäller att bleka sina tänder. Det är nämligen ganska starka medel i tandblekning. Man måste låta en riktig tandläkare göra det åt en. Punkt. Slut. Det är farligt att göra det på egen hand, jag menar, det är ju inte som att man börjar borra i sina egna tänder och lappar och lagar dem på egen hand. Eller hur? Så varför tro att man kan bleka tänderna själv? Det kostar heller inte särskilt mycket att bleka dem hos din tandläkare. Det har alla råd med, eftersom man inte gör det så många gånger per år.

Inte bara till för artister och kändisar

Jag gillar tanken på att skönhet och fräschet inte bara är till för fotomodeller, artister och kändisar. Det är rättvist att alla har samma möjlighet som de att bli och vara  lika vackra som de. Det innebär att även vi kan se så där lyckade ut som de; ha samma frisyr, lika snygga tänder, ha samma kläder. Vi gör du allt det där för att vi själva vill må bra, eller hur. Ibland tänker jag på det när jag lägger på make-up för dagen. Kändisarna som vi vill efterlikna ser lika glåmiga och alldagliga ut som vi, när de är utan smink. Innan för det glamorösa skalet är det som vi. Det ger en mod att vara sig själv, eller hur?

3 Jan 2018