Mäklare på Kungsholmen säljer lyor på Lillan

Mäklare på Kungsholmen har ofta lägenheter på “Lillan” att sälja. Men de säljs snabbt, så det gäller att etablera kontinuerlig kontakt med en bra mäklare.

Lilla Essingen har gjort sig känd för att husera en lång rad kända kulturskapare genom åren. Inte minst vet fans av den svenske låtskrivaren och sångaren John Holm att Essingen verkligen kan sätta prägel på ett helt konstnärskap. Du som själv sysslar med konst och kultur bör alltså överväga att flytta ut på ön.

Om du tvekar över att lämna “stan” kan du genast sluta göra det. Lilla Essingen ligger, sin natursköna stil till trots, nämligen mitt inne i centrala Stockholm. I alla fall om man med centralt menar ungefär där Dagens Nyheters redaktion ligger. DN-Skrapan hittar du nämligen ett stenkast från Essingebron. Som konstnär är detta relevant. Kanske är det lättare att locka ut DN-journalister om intervjuobjektet bor så nära redaktionen?

Därför bör du sjunga ut hos din mäklare

Med andra ord kan det vara dags att värdera bostadsrätt på Kungsholmen om det är en sådan du bor i för tillfället. Lilla Essingen tillhör dessutom Kungsholmen, så du kan till och med använda samma mäklare vid köpet som vid försäljningen. Nämn gärna med en gång för din mäklare att du är intresserad av att flytta just till Essingen.

“Lillan”, som ön kallas i folkmun, hör nämligen till Stockholms mest attraktiva områden. Lägenheterna som kommer ut på marknaden går åt som smör i solsken, ofta långt innan ordinarie visning. Då krävs det bra kontakt med mäklaren för att hänga med i svängarna. Så sjung ut! Meddela mäklaren om dina framtidsplaner.

5 Nov 2022