Mäklare i Strängnäs som erbjuder kostnadsfri värdering

Funderar du på att sälja din bostad i Strängnäs? Se då till att först få den värderad. Det finns mäklare som gör detta kostnadsfritt. Här är några tips.

Det första man bör göra om man funderar på att sälja sin bostad är att få den värderad. Många mäklare gör detta kostnadsfritt eftersom det också är ett tillfälle för mäklaren att presentera sina tjänster. Man ska alltid be två olika mäklare om en värdering. Detta för att se om mäklarna gör en likvärdig värdering.

Se gärna värderingen lite som en anställningsintervju och fundera över vilken av de olika mäklarna som du själv helst hade köpt en bostad av. En bra mäklare inger förtroende och är trevlig, men har även lokalkännedom och kan svara på frågor om området där bostaden ligger.

Mäklare i Strängnäs och olika arvoden

När man väljer mäklare måste man också tänka på priset. Ofta tar en mer erfaren mäklare ut ett högre arvode eftersom de ofta kan sälja bostaden till ett högre pris. Men det finns aldrig några garantier. Ligger bostaden i ett populärt område där det sällan finns bostäder till salu är det kanske inte så svårt för en mer oerfaren mäklare att sälja till ett högt pris.

Ett annat sätt att hitta en bra mäklare i Strängnäs kan vara genom att studera bostadsannonser och fundera över vad man själv lockas av. Hur bostaden presenteras i text och bild är nämligen viktigt och har stor betydelse för hur många som kommer på visningen. Kolla in www.mäklaresträngnäs.net för mer information. 

9 Aug 2023