Markiser Stockholm - tips inför köpet

Den stora frågan gällande markiser i Stockholm är om det verkligen är en sund investering att ta? Att den frågan ställs är långt ifrån konstigt. Ser man tillbaka i tiden så var det många villaägare som köpte markiser och sedan såg att dessa - inom loppet av något år - föll samman. Vevarmen rostade och krånglade och tyget blev snabbt både smutsigt, mögligt och gick sönder. Baserat på detta så har markiser också ett - välförtjänt - dåligt rykte.

Idag dock så ser det helt annorlunda ut. Anledningen till varför gårdagens markiser i Stockholm inte höll måttet var att de inte tillverkades för Norden och det klimat vi har här. Det finns en viss skillnad mellan en vinter i Stockholm och en vinter i Madrid, eller hur?

Numera så sker en tillverkning även med oss och vårt klimat i åtanke. Detta i kombination med nya innovationer, en teknisk utveckling - framförallt av duken och tyget - samt mer genomtänkta lösningar i övrigt gör att markiser i Stockholm är att anse som ett till lika delar säkert som bra köp.

Köp markiser från rätt återförsäljare

Det förutsätter emellertid också att du som villaägare köper markiser från rätt återförsäljare. Vilket inte är synonymt med att du klickar hem en billig markis från någon större, utländsk sida. Gör du det så kan du räkna med bekymmer och en dålig investering. Väljer du däremot en erfaren och kunnig återförsäljare så kommer de markiser du väljer att vara hållbara och snygga långt in i framtiden.

Det finns även andra fördelar med att välja en seriös återförsäljare av markiser i Stockholm. En sådan handlar om att du får hjälp från start till mål. Det innebär att du får hjälp med att mäta, välja mellan de olika modeller som finns, mer monteringen av de markiser du valt - men även att exempelvis framtida service och underhåll kan inkluderas i priser.

Rätt montering är ett måste

Att monteringen sköts av proffs ska du aldrig tumma på då en markis som tar vind kan orsaka stora skador - både på person och material - och att detta kan bli väldigt kostsamt. En fackmannamässig montering borgar för säkerhet, längre livslängd och att en garanti ska gälla för dina markiser i Stockholm. Det är värt att betala några kronor extra för. Besök gärna www.markisstockholm.nu för att läsa mer om markiser.

16 Jun 2023