Naturligt snygg (nästan)

Som ni vet så är jag 100% för det här med att vara naturligt snygg. Alla är vackra på sina egna vis och det finns ingen som kan komma och säga att man måste sminka sig eller förändra sitt utseende för att passa någon annan.

Samtidigt så gillar jag faktiskt att sminka mig och att se hur jag kan förändra mitt utseende med borstar och penslar. Det är kul och väldigt kreativt. Ibland funderar jag på att utbilda mig till makeup-artist.Så länge får mina vänner (manliga, kvinnliga, neutrala) finna sig i att jag tjatar om att jag vill testa olika sminkningar som jag ser på YouTube. Det finns så grymt många duktiga människor där ute som verkligen skapar helt magiska sminkningar!

Så… även om jag är för det här med att vara naturligt snygg och att man inte måste fixa till sig varje dag så gillar jag att göra det. Andra dagar släpar jag mig ner till mataffären i mjukisbyxor och med håret på ända haha! :D

En sak som jag dock stör mig på hos mig själv är mina jättebleka ögonbryn. De känns inte som om de passar ihop med resten av mitt utseende och de dagar då jag är för lat… ja då ser jag mer eller mindre ut som en zombie. Har skrämt slag på mig själv mer än en gång när jag tittat i spegeln. ;)

Av den anledningen har jag bestämt mig för att tatuera ögonbrynen. Tidigare har jag använt ögonbrynsfärgning och visst, det sitter kvar i några veckor, men man måste hela tiden göra om det. I längden blir det faktiskt rätt dyrt så jag räknade lite på det hela och insåg att kostnaden för en ögonbrynstatuering lönar sig då resultatet sitter kvar i flera år.

Så det blir till att boka en tid i veckan som kommer. Målet är ju inte att se ut som nån Instagram-stjärna med breda sträck uppe i pannan utan bara att ha ögonbryn som ser naturliga och fräscha ut varje dag så att jag ännu mer kan köra på en naturlig look. Bara ögonbrynen ser bra ut så känner jag utan problem att jag kan hoppa över att sminka mig.

Nästan naturligt snygg får väl bli min devis i framtiden… men det är det ju ingen (förutom ni läsare) som behöver veta om hehe...

19 Sep 2017