Rusta och matcha i Stockholm – så får du ett jobb

Med hjälp av metoden rusta och matcha kan du snart få jobb även i Stockholm. Du bygger upp ditt cv – och söker jobb som du verkligen skulle kunna utföra.

Kanske kommer man aldrig kunna nå en arbetslöshet på noll procent. Det kommer sannolikt alltid finnas någon stackare som aldrig får ett jobb – och andra som kanske aktivt själva väljer att stå utanför arbetsmarknaden. Men de allra flesta vill ha, och behöver, någon form av inkomstdrivande sysselsättning.

Och för den som kanske varit arbetslös under längre tid gäller det möjligtvis att byta taktik och tänka utanför boxen. Hittills kanske man enbart sökt jobb slentrianmässigt och med låg motivation – det känns så ju som man ändå aldrig skulle få napp. Men då låter det som att du inte har provat metoden som kallas för “rusta och matcha”.

Rusta och matcha – en framgångsrik metod

Vad tjänsten rusta och matcha innebär är framför allt två saker. Att rusta – och att matcha. Det förstnämnda handlar om att bygga på kunskap, kompetens och färdigheter för att helt enkelt rusta dig med ett starkare cv och bli en kraftigare konkurrent på arbetsmarknaden.

Den andra delen – matchandet – handlar om att effektivisera själva jobbsökandet. Istället för att söka jobb som du ändå inte får, så bör du snarare söka jobb som efterfrågar just de färdigheter du förvärvat i första delen av projektet. Rusta och matcha har blivit väldigt framgångsrikt både i Stockholm och i flera andra städer. Med andra ord är det en metod som ger resultat.

31 May 2023