Safariresa – en välplanerad resa du aldrig glömmer

Många drömmer om att få se vilda djur där de hör hemma. På safariresa till Tanzania kan ni få se allt ni har drömt om. Följ med till de vilda djurens hem.

Emil hade länge suttit och trånat efter en rolig resa. Han var trött på att hålla sig inom Europa och ville se mer av världen. Samtidigt var han ju ganska flygrädd, vilket gjorde att det tog emot lite. Utöver det tyckte Emil det var bekvämt med att köpa en resa där allt redan var ordnat.

Emils bästa vän Steffe hade nyligen kommit hem från Afrika där han hade bestigit det högsta berget, nämligen Kilimanjaro. Detta var något som lät väldigt spännande, men Emil insåg snabbt att han inte hade förutsättningar för det. Steffe berättade även om en safari som han varit med på. Det var däremot något för Emil.

Tryggt att åka på en safariresa

Emil började söka på safari i Tanzania och han fick fram många förslag. Detta, det var vad han skulle göra. En researrangör erbjöd en lösning med allting fixat – flyget, hotellet och även själva safarin. Den gjordes med en privat chaufför och bil, så safariresan kunde bli så bra som möjligt utifrån vad Emil önskade.

Emil ville inte göra denna resa ensam utan han lyckades få med sig hela sin familj på den. Det skulle komma att bli en resa de aldrig kom att glömma. Där fick de komma nära de vilda djuren och se dem i deras hemmiljö.

15 Apr 2023