Tänk att alla kan se piggare ut – om de vill

Tänk vad den moderna tekniken kan göra nu för tiden. De som är barn vill se ut som ungdomar. Ungdomarna vill se vuxna ut för att kunna komma in på nattklubbar. De äldre vill se ut som ungdomarna som knappt får komma in på nattklubbarna. Det är som om alla önskar att de vore i åldrarna 20-29 år. Men hur skulle det se ut om alla var mellan 20-29 år? Det kanske är det som är drömmen att vara vuxen (och allt nästan är tillåtet) men inte gammal?

Alla kan operera ansiktet

Även om de flesta som gör operationer för att se yngre ut, är det långt ifrån endast kvinnor som gör dessa föryngrande operationer. Även män vill se yngre ut. Har man haft oturen att födas med anlag för rynkor kan det vara skönt att kunna göra något åt det. Många som kanske har gått ner i vikt och därmed får ett överflöd av hud, kan behöva ta bort överflödig hud. Då finns det lite olika sätt att göra det på.

När Botox och Filler inte hjälper

Det är inte alla gånger som det hjälper med Botox. Det är ett nervgift i mycket små mängder som injiceras i ansiktet där man har en rynka. Genom att det är ett nervgift gör det att nerven just där man har en rynka inte rör sig. På så sätt slätas huden ut sig kring det området. Men om man har mycket hud, hjälper det inte med att nerven inte rör sig. Då måste man göra på annat sätt. Då finns det några metoder som båda har med trådar att göra; antingen lägger man dem över huden, eller under huden.

V Soft Lift

Denna metod kommer från Sydkorea, där man utvecklade en metod med trådar och små, små hullingar som man fäster i ett rutmönster över ansiktet. Sedan drar man i trådarna som slätar ut huden och formar ansiktet som man önskar det.

Mini/Short Scar Face/Pinch/French Lift

Kärt barn har många namn. Denna metod har fått flera olika namn, beroende på var man marknadsför metoden. I korta drag går den ut på att man lägger ett litet snitt längs hårfästet. Sedan lägger kirugen trådar innanför huden i ansiktet där man önskar att släta ut huden. Vilken metod som man önskar beror på tycke och smak. Behöver man ta bort överflödig hud är det egentligen bäst att operera på vanligt sätt genom en plastikoperation. Här kan du läsa mer om ansiktslyft på: https://www.ansiktslyftstockholm.nu.

29 Apr 2019