Våga visa upp kroppen i sommar

Hej alla kära läsare!

Jag har varit dålig på att uppdatera er på senaste tiden, jag ber om ursäkt för det! Det har varit mycket som har tagit min tid. Men nu kände jag att det var dags att skriva av mig lite igen.

Jag har funderat en hel del kring att många skäms över sina kroppar och inte vill eller vågar visa upp dem. Först och främst vill jag säga att ALLA ÄR VACKRA! Alla är fina och unika, våga inte lyssna på vad någon annan säger. Kom ihåg att säga till dig själv varje morgon att du är stark, vacker och helt outstanding. Jag tycker att fler borde lära sig att älska sina kroppar.

Hur får du en bikinikropp till sommaren?

Du har en kropp och sätter på dig en bikini. Vips så har du en bikinikropp. Det spelar ingen roll om du har en putmage, stora höfter, lite bristningar eller något annat du kan tänkas skämmas över. Du är vacker som du är och du har samma rätt att få visa upp din fantastiska kropp på stranden och i shorts på stan. Jag vill inte sticka under stolen med att det faktiskt finns tjejer och killar som mår dåligt över att de väger för lite. Även fast det inte pratas om lika mycket, så finns det alltså de som skäms för att de är “för” smala och har problem med att gå upp i vikt. Ni är också vackra och fina. Det finns inget “du är tjock/för smal och vacker” eller “du hade varit finare om du var smalare” - din kroppstyp avgör inte om du är fin eller inte. Du är vacker ändå! Du ska dessutom bära de kläder du vill ha och som du trivs i. Våga utmana dig själv, jag hejar på dig.

Kom ihåg att ta hand om er

Jag vet att många gärna vill vara ute i solen och tänker “hellre bränd än blek”, men snälla ta hand om era kroppar mer än så! Att bränna sig i solen kan både göra extremt ont, men huden blir dessutom rynkig och åldras i förtid. I värsta fall kan man faktiskt få hudcancer av för mycket solexponering. Mitt bästa tips är att varva soltimmarna med chill i skuggan. Varför inte sitta under markiser eller ett solparasoll? Annars är en solhatt eller keps en bra idé för dig som är rädd om huden. Markiser och solparasoll är superbra enligt mig, där blir det svalare än vad det är rakt under solen.

Ha nu en fortsatt trevlig sommar. På återseende!

4 Jul 2017