Vi har arrangerat fest för min syster

Min syster har doktorerat och lyckats slutföra sin doktorsavhandling och nu är hon färdig. Jag måste få skryta lite grann, fastän hon är min syster. Jag tycker det är helt otroligt att hon har lyckats med att både jobba häcken av sig, skilja sig från sin man, klara av de utredningar som har gjorts när hennes man har tvistat med henne. Sedan har hon klarat av att arbeta på en doktorsavhandlling, även om hon var nästan färdig med den, när hennes ex satte igång alla tvister med henne. Jag tycker det är helt otroligt att hon inte har gått sönder, efter alla hennes påhopp, och hemska saker som han har sagt till henne.

Vi ska fira min duktiga syster

Nu när hon äntligen har blivit färdig med sin doktorsavhandling vill vi fira henne. Vi har hyrt en lokal som universitetet brukar hyra för dem som har behov av ett särskilt firande i anslutning till universitetets program. Det brukar vara en hel firande som man brukar ha när någon student blir klar med sin examen eller liknande. Det är en bra hyra och de ligger bra. Sedan ingår det möbler, men inte tillräckligt. Så vi komemr att behöva hyra in bord och stolar för att alla ska kunna få plats. Sedan köper vi in maten från en cateringfirma.

Vi i familjen har behövts för barnens skull

Egentligen innebär inte den avhandlade doktorsexamen så mycket eftersom min syster redan arbetar ute på ett företag, och det har hon gjort de senaste tre åren. Det kanske däremot kommer att underlätta för henne i framtiden, då hon får en högre lön. Och det är välkommet, då hon numera är ensam om barnen. Hennes ex vägrar att bidra med någonting överhuvudtaget. Det är så synd om barnen när föräldrar är som om de själva var barn. Vi i familjen, har verkligen behövts för att visa att inte alla vuxna är lika knäppa. Som tur är, blir ju barnen bara större, även om man önskar att de kunde få vara oskyldiga barn och skonas från pappor som han. Men idag är det dags att fira min syster och bara tänka på roliga saker. Han finns inte i barnens liv längre, eller i min systers liv och är det så ha nvill ha det, kommer ingen att stoppa honom från det. Han får göra precis som han vill. 

16 Dec 2018