Vilken seg och lång vårdnadstvist det har blivit

Vilken härlig sommar jag har haft det. Medan vi alla har svettats och (vissa) har klagat på den heta sommaren, har jag badat och badat och badat. Min hud är alldeles skrynklig vid det här laget. Jag har aldrig kliat så mycket på min hud som den här sommaren. Jag trodde jag skulle bli galen av kliandet, tills min syster visade mig en kroppslotion med Aloe vera. Innan det hade jag provat allt, som jag annars brukar smörja in huden med. Det var först är jag tog Aloe vera som det slutade klia. Nu vågar jag inte använda något annat än det. Man kan använda olika produkter med det, men bäst är att hitta någon produkt som inte innehåller så stor och lång innehållslista. Nog om det.

Min systers vårdnandstvist segar ur

Jag har (nästan) blivit mamma den här sommaren. Det är nästan bara jag som har tagit hand om min systers barn. Nu vet jag verkligen hur det är att vara mamma och se till så att barnen inte klöser ögonen av varandra. Men de har aldrid varit mig mer kära än nu. Nu fattar jag hur det är att kunna gå i döden för sina barn. Skulle någon försöka sig på att ge sig på mina systers barn skulle jag dyka på den personen och bli en tigrinna. Jag skulle slita dem med mina klor och bitas. Nu fattar jag att man kan göra allt för sina barn. De är ju så underbara, och så mycket man får tillbaka när man ger barnen tid och bada och leka med dem.

Barnen blir förändrade när de är med pappan

Min syster har varit ganska nere den här sommaren. Inte så konstigt när hon har oroat sig för hur det ska gå för henne och barnen. Den här vårdnadstvisten som hon och barnen befinner sig i, är inte rolig. Allt har också tagit semester under den här sommaren. Men den första förhandlingen närmar sig nu. Hon sökte en bra advokat och vi får hoppas att hon ska få just den sorts hjälp som hon behöver. Det har varit uppslitande med barnen den här sommaren då de har varit tvungna att bo med sin pappa under två veckor. De åkte dit som harmoniska barn och kom tillbaka helt förändrade.

Vad händer med barnen?

Man undrar vad det är som händer? Man kan ju inte tro att det är samma barn. De säger helt konstiga saker, de gör jättekonstiga saker. Vad i hela friden gör människan med sina egna barn (pappan, alltså)? Hur kan de bli så förvandlade, när de har varit harmoniska med oss? Nu måste advokaten kämpa för att barnen får fortsätta vara harmoniska med min syster. Punkt. Slut.

17 Aug 2018