Har du också träningsvärk i hälen?

Jag har hittat till min träning och vet hur jag kan träna utan att tröttna på träningen. Förut när jag har tränat har jag alltid slutat efter några år eftersom det har varit så tråkigt, jag menar vem har lust att jogga samma spår dag ut och dag in? Jag har behövt en träning som ger tillräckligt med utmaningar och variation för at jag inte ska sluta. Men nu har jag äntligen hittat en träningsform som jag gillar. Träningen som jag har fastnat för är Zumba. Det är träning, men är mer som en dans. Inte för att man egentligen lär sig dansa. Det verkar som att träningsledaren verkar strunta i hur vi gör, eller struntar i att visa hur man ska göra för att hänga med i de nya övningarna. Det går i ett rasande tempo i 50 minuter.

Finns så många snygga träningskläder i affärerna

Jag har köpt nya träningskläder och skor, eftersom de gamla är så urtrista. Och nu finns det massor med fina träningskläder i rosa, orange och rött. Man blir glad bara av att ta dem på sig. Jag behöver verkligen allt som kan fylla på min energi. Så här på vårvintern är alla trötta och blir lätt förkylda. Då gäller det at hitta den träningsform som ger den där energin som vi behöver. Alla går ju igång på olika saker, tycker om olika saker och får energin av olika saker. Det gäller att hitta den egna grejen som hjälper just dig. Om du inte har hittat den, kan jag bara rekommendera Zumba. Om du gillar musik och att röra på dig, är Zumba antagligen din grej. Kolla om det finns någon som har det på något gym nära sig. Förut var det bara unga killar och män som gick på gym; idag är det alla sorter man ser där. Unga, gamla, tjejer, kvinnor, män och unga killar. Det är faktiskt ganska roligt att se.

Nu har jag fått ont i hälen

Den enda nackdelen som har drabbat mig är den att jag plötsligt har fått ont i min häl, eller egentligen båda hälarna. Jag märker det framför allt på morgnarna, för jag ska stiga upp. Min pappa säger att det antagligen är en hälseneinflammation och att jag borde gå till en naprapat för att den inte ska förvärras. Jag kollade på nätet om det finns någon nära där jag bor och hittade denna sajt. Kolla du med, om du misstänker att du har en hälseneinflammation.

6 Apr 2018